Menu

Ondernemersdag 26 september 2017

Op dinsdag 26 september gaat het ondernemersuitje naar Amsterdam. Heb je ook zin in dit avontuur geef je dan op vóór 12 september. Opgeven kan via het secretariaat. 

Ondernemersdag op 26 september 2017

Binnenkort volgt er meer informatie. Houd de datum vrij, want het belooft leuk te worden. De organisatie is dit jaar in handen van Cor van Dijk, Han Arts vd Zanden en Michel de Groot.

Voorjaarsbijeenkomst op 22 juni 2017

Noteer alvast in de agenda. We zijn uitgenodigd bij Porsche in Heteren. Verdere details volgen.

 

Ledenvergadering 10 april 2017

Lau Sneeboer opgevolgd door Arno van Summeren
Lau is 15 jaar bestuurslid geweest waarvan 12 jaar voorzitter. Zowel het bestuur als Lau kijken terug op een mooie tijd. Arno van Summeren treedt toe tot het bestuur.

Afscheid van Tien Duifhuizen
Op 84-jarige leeftijd heeft Tien zijn lidmaatschap opgezegd. Tien was altijd een actief en ook kritisch lid. Hij zal gemist worden!

Presentatie Allard van Krevel over duurzame energie

Allard van Krevel van Odura gaf een presentatie over ‘Energiebesparing, energie-efficiency en duurzame energie’. Allard ging in op de wet-en regelgeving op dit gebied. Daarnaast gaf hij aandacht aan de kansen die er liggen en de mogelijkheden van subsidies.

Jaarlijkse ledenvergadering met thema duurzaamheid

Energiebesparing, energie-efficiency en duurzame energie. Levert het wat op? Tijdens de ledenvergadering geeft Allard van Krevel van Odura een presentatie over dit onderwerp.

| 1-5 / 8 | Volgende